Velkommen til Design Bjørn H. Her kan vi tilby egenproduksjon innen storformat-print, digital vinylskjæring, CNC-fresing, tekstilmerking, grafisk design, trykksaker, profilbekledning, messeutstyr, profilartikler… Ja, egentlig det meste innen profilering!

Med 15 års erfaring har vi tilegnet oss god faglig tyngde og kjennskap til hvilke løsninger som kan passe deg og dine behov. Målet vårt er å kunne gjøre deres budskap tydelig. Omfanget av hva vi kan levere er stort, og det finnes mange muligheter for hvordan vi kan innfri deres ønsker.

Vi jobber for å kunne levere løsninger som sørger for at din profil blir synlig i mengden.
Ta kontakt angående ditt behov, så finner vi en løsning!


07 Media Sør AS er et komplett kommunikasjonshus som leverer både designløsninger og produksjon av dette, både på digitale og analoge flater til over 1500 kunder årlig. 07 Media Sør er en del av 07 Media konsernet, som omsetter for 440 mill. kr og har omlag 230 ansatte på landsbasis.

Avdelingen leverer hele spekteret innenfor utarbeiding av innvendig og utvendig design og produksjon av skilt og dekorløsninger.


TRETEX ble etablert i 1982, som et personlig selskap, senere endret til AS. Vi har kontinuerlig fulgt med på tekniske nyvinninger og investert i meget allsidig produksjonsutstyr, og er i dag en leverandør av allsidige løsninger innen skilt, dekor og reklame. Alt fra små spesialprodukter til større skiltløsninger. En liten organisasjon gir oss muligheten til å være fleksible og tilpasse oss kundenes behov. Vi fokuserer på gode løsninger med gunstig forhold mellom resultat og økonomi. Med en så allsidig maskinpark, har vi også en god del produksjon som underleverandør til kollegaer i bransjen.


Steinmoen – din reklamepartner AS har vært i bransjen siden slutten av 70 tallet. Steinmoen vokste stadig videre og høsten 2011 overtok vi også bedriften Reklamepartner fra Stoa. Dermed ble Steinmoen – din reklamepartner etablert.

I dag er Steinmoen en hektisk familiebedrift, lokalisert i to byer med 8 ansatte. Steinmoen har økt jevnt og trutt de siste 10 årene, takket være våre gode ansatte, vår vilje til å investere i ny teknologi og følge med i hva som skjer i bransjen. Men mest av alt på grunn våre kunder som gir oss stadig nye utfordringer. Vi ønsker å ha service i sentrum og gjør alt for at din bedrift skal bli synlig!


Superprint as ble etablert 1. Januar 2011 og holder til på Verpet Industriområde i Vestby Kommune. Superprint teamet har mange års erfaring innenfor bransjen der deres kundeportfolio er variert og allsidig.

De er en ren produksjonsbedrift som har egen maskinpark, og er en profesjonell tilbyder og leverandør innenfor skilt, dekor, firmaprofilering og messemateriell. De har montører som tar montasjeoppdrag av egne produkter, og montasjehall for helfoliering av biler, større kjøretøy, omprofilering og nyprofilering av bildekor og annen type større prosjekter.


Bilreklame startet med profilering på bil allerede i 1983, siden da har Bilreklame utviklet seg til å bli en totalleverandør innen profilering. De tar seg av hele prosessen fra logodesign til et profesjonelt utrykk på bil eller fasade. De har medarbeidere som gjennom særinterresse for bil og har både små og store kunder. Deres fokus er kvalitet, puntlighet, personlig kontakt og riktig pris.


LiveCom holder til i Trondheim, med hovedkontor for Europa. Der har vi produksjon, service, utvikling, lager og utstilling av skjermer. Med 16 års erfaring med LED teknologien i Norge fremstår vi i dag som Norges største tilbyder av LED-teknologi. Med 17 års praksis er det få som har mer kompetanse på denne teknologien i Norge. Sammen med Medialab AS, er vi totalleverandør av innhold, salg og service.


VINK Norway AS har Norges største program av plast halvfabrikata. Vi har plast i mange forskjellige former: Plater, bolter, folie, rør og rørdeler.

Vi fører også aluminium i vårt sortiment. VINK Norway AS arbeider mot følgende markedssegmenter: Industri, Skilt/Reklame og Bygg

Vår forretingsidé er å «levere plast der plast kan anvendes med fordel»


Firmaet ble startet av Leif Abrahamsen tidlig på 2000 tallet som en aktør innenfor montering av bildekor, skilt, mm


Vi lager og leverer: Reklameskilt, Lys skilt, Treskilt, Bøyleskilt, Bildekor, Vindusdekor, Vindusskjerming, Ute bukker, White board, Vimpler, Banner, Etiketter, Utskårne bokstaver, Merking, Nummerering. Sikkerhetsskilting, nødutgang, brannfare, eksplosjonsfare, gass, kulde.

Vi tar også på oss rene monteringsoppdrag.

Adresse Johan Bergs gt. 6A, 7900 Rørvik
Telefon 74390900
E-post post@designbh.no
www designbh.no
Adresse Industrigata 13
Telefon 38123900
E-post Randi.granvold@07.no
www www.07sor.no
Adresse Lunnerlinna 22, 2730 Lunner
Telefon 61322085
E-post tretex@tretex.no
www www.tretex.no
Adresse 4877 Grimstad
Telefon 37043896
E-post srh@steinmoenas.no
www steinmoen.no
Adresse 1540 Vestby
Telefon 41364280
E-post post@superprint.no
www superprint.no/
Adresse 7457 Trondheim
Telefon 73902190
E-post post@bilreklame.no
www bilreklame.no/
Adresse Stiklestadveien 2, 7041 Trondheim
Telefon 91888918
E-post post@Livecom.no
www livecom.no
Adresse Bjørnerudveien 8, 1201 Oslo
Telefon 22766000
E-post ar@vink.no
www vink.no
Adresse Kaupang 3261 Larvik
Telefon 33120842
E-post leiabr@online.no
www vikingfjord.net
Adresse Omagata 80B, 6517 Kristiansund N
Telefon 90913161
E-post bente@vikanskilt.no
www vikanskilt.no