Expressdekor ble etablert i 1988 og holder til i Tislegårdveien 17, mellom barnehagen og ungdomsskolen. Seks ansatte sørger for å holde hjulene i gang. Vi har fra starten av vært svært opptatt av å holde et høyt kvalitetsnivå på produktene.

Vi har gjennom mange år utviklet teknikker og metoder for å produsere med høy kvalitet, uten at det nødvendigvis tar lengre tid. Derfor er vi også konkurransedyktige på pris og leveringstid. Vi sørger for å være oppdatert på programvare og utstyr til enhver tid.

Vi en egen profilkatalog med reklame og gaveartikler, tekstiler og strøartikler.

Som medlem av Skiltleverandør-foreningen, følger vi med på nyheter innen skiltbransjen. Foreningen kurser også medlemmene i lover og vedtekter i forbindelse med skilting. Vi har derfor sentral godkjenning for ansvarsrett. På denne måten kan vi håndtere et skiltoppdrag fra søknad til kommune til ferdig montert skilt på fasade.

Dette er kanskje blitt vårt største produkt med tiden. Vi er produsent av folieskåret bokstaver og tall, samt engangs malesjabloner. Mye av dette leveres til industrien på Kongsberg. Vi kan skryte av å ha levert merking til produkter, – på havets bunn og i verdensrommet. Omfanget er stort!

Adresse Tislegårdveien 17 3616 Kongsberg
Telefon 32771410
E-post terje@expressdekor.no
www expressdekor.no/