Man kan si at et skilt er en kortfattet informasjon plassert slik at informasjonen blir tydelig for dem den er ment å angå. Helt siden 1941 har Kraftex levert slik komprimert informasjon til norsk industri, næringsliv, offentlig forvaltning og offentlige virksomheter.

Gjennom årene har endrede produksjonsmetoder og spesifikke krav til ulike skilttyper dannet grunnlaget for sortimentsbredden og maskinparken som vårt dyktige fagpersonell betjener hver dag. Ja, for skiltproduksjon er fortsatt for en stor del manuelt arbeid, der fagkunnskap og erfaring også i dag er viktigere enn maskiner, dataprogrammer og roboter. Naturligvis har vi tatt i bruk sofistikerte, databaserte verktøy der dette er egnet, men fortsatt er det våre 25 ansatte som er vår viktigste arbeidskapital. Ikke minst er det deres erfaring, kombinert med implementeringen av moderne produksjonmetoder, som har gjort oss til en ledende aktør i det norske skiltmarkedet.

Produksjonen grupperes etter ulike skilttyper og produksjonsmetoder: digitalprint, etset stål, silketrykk, foliering, støping og gravering. Hver produktlinje har sine fysiske særpreg som gjør akkurat den skilttypen egnet for kravene som stilles for spesielle bruksområder.

Visste du forresten at Kraftex er Skandinavias største produsent av våpenskjold?

Norske kommuner og forsvarsgrener er blant våre største avtakere av disse håndlagde produktene.

Adresse Solgaard skog 150, 1599 Moss
Telefon 69252530
E-post post@kraftex.no
www kraftex.no