I 2007 ble produksjonsvirksomheten flyttet til nye trivelige lokaler, og maskinparken ble oppgradert for at vi skal kunne følge utviklingen i et alltid skiftende marked.

Vår produksjonsavdeling består av dyktige medarbeidere med lenger erfaring enn Positiv Reklames egen levetid. Gode kunnskaper om de forskjellige materialer og ikke minst lang erfaring gjør at vi kan være trygge på våre produkters kvalitet.

I vår avdeling for storformat print produseres det fargeprint i alle formater. Print på seilduk, banner og folie for bruk til messevegger, rollups og bildekor for å nevne noe. Mulighetene fra denne teknologien er mange og begrenses nesten bare av fantasien.

Folieavdelingen tilvirker tradisjonell vinyldekor til store og små kunder. Dekor og tekst til biler, skilt, og fasader. Logoer og tekster for «gjør-det-selv»-montering er også endel av vårt sortiment.

Designavdelingen utarbeider forslag og tegninger til de fleste jobbene vi produserer. Digitale originaler, logo og illustrasjoner blir fortløpende skapt her. Vi har mange års erfaring i bruk av de avanserte dataprogrammene som er nødvendig for effektiv utføring av designprosessen. Vi er stolte av å kunne produsere digitalt materiale som kan granskes ned til den minste detalj.

Bildekor, skilt, dekor, rollups, messevegger, seil, trykksaker, logodesign og illustrasjoner er eksempler på hva vi kan levere.

Bla gjerne gjennom vårt galleri for eksempler på jobber vi har produsert.

Adresse Vollane 2, 5105 Eidsvåg i Åsane
Telefon 55273800
E-post post@positivgruppen.no
www positivreklame.no