PREG skilt og design AS leverer alle typer skilt og dekor for innen- og utendørs bruk. I tillegg kommer tjenester i forbindelse med skilting, som design, service og montering. Vi har et landsomfattende nettverk av montører og fagfolk som hjelper til med forskjellige tjenester.

Fra vår kundeliste kan nevnes Glasmagasinet, Glasmagasinet, Sector gruppen, Libris, Statsbygg, Botaniq-Interfloragruppen, Christiania Glasmagasinkjeden, Baker Hansen, Big Horn, Politiet, Forsvaret, Entra Eiendom, Vika Handelsområde, Skanska og andre.

I tillegg kommer en stor andel enkeltprosjekter og oppfølgingen av disse i årene fremover. Sammarbeidspartnere på slike prosjekter er foruten byggherrene og entrepenørene, designbyråer og arkitektkontorer.

Eksempler på enkeltprosjekter er blant annet Trekanten Senter, Magasinet i Bogstadveien, de nye sentrene inne på det gamle Nebb-området på Skøyen, Tordenskioldskvartalet ved Rådhuset, Nasjonalbiblioteket, Asker Kulturhus, Oasen Senter (Bergen) og Bærums Verk Handelssenter. Våre seneste senterprosjekter er Harebakken senter i Arendal, NAF-Huset og den innvendige skiltingen for Byporten senter i Oslo. For tiden jobber vi bl.a med en omprofilering av CC Vest stormarked.

Kundene ovenfor representerer et bredt spekter av forskjellige typer leveranser, fra innvendig infoskilting til store neonanlegg.

I tillegg til våre generelle skiltleveranser har vi agenturet for Bosisio i Norge. Bosisio er et italiensk kunststøperi som har spesialisert seg på støping av bokstaver og logoer i messing, bronse og andre materialer. De er blandt Europas ledende på levering av innvendig skilting til hoteller.

Vi forhandler også for ledende leverandører av displaymateriell, dvs. plakatrammer, reklamebukker, lysskilt for dias osv.

PREG skilt og design AS har sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og byggningsloven § 98a og er medlem av Skilt- og dekorforeningen, SDF.

Adresse Halvorsensvei 34, 1365 Blommenholm
Telefon 67559922
E-post preg@preg.no
www preg.no