Skiltforum ble etablert i 1982, først under navnet Kvalitet Skiltservice.  Navnebytte til tross; vi har alltid fokus på kvalitet. Gjennom 30 år som skiltmakere har vi opparbeidet oss solid erfaring i faget, og et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere og leverandører. Fra lokalene våre på Kolbotn, sentralt plassert med nærhet til både tog, E6 og E18, leverer vi til kunder over hele vårt langstrakte land, om enn med hovedvekt på østlandsregionen.

Nysgjerrigheten og læretrangen har vi aldri mistet, og vi streber alltid etter å bli dyktigere fagpersoner. Det er en av grunnene til at vi har valgt å være lærlingebedrift for profileringsdesign. Det er flott å kunne føre noe av vår erfaring videre, men vi setter også stor pris på den kunnskapsutvekslingen vi får sammen med unge, idérike mennesker.

Som totalleverandør med kvalitet satt i høysetet er vi opptatt av personlig service, og å levere et bredt produktspekter. I løpet av årene har vi løst både store og små utfordringer for våre kunder, og det har ført til en kontinuerlig utvikling av teknikker og utstyr, med utvidede muligheter. Derfor har vi fylt lokalene våre med maskiner for enhver anledning, stor kompetanse og mengder av stå-på-vilje.

Adresse Kapellveien 18, 1410 Kolbotn
Telefon 66817800
E-post info@skiltforum.no
www skiltforum.no